L.O.L. Surprise! Sticker Collection

Välkommen till världen med L.O.L. Surprise! Den NYA officiella samlingen från Panini kombinerar varumärkets centrala inslag av ÖVERRASKNINGSMOMENT och SAMLARGLÄDJE. Det finns 200 dockstickers att samla på, inklusive Tots, Lil Sisters och Pets – alla med sin egen makalösa outfit och personlighet. Det är lika spännande att öppna varje stickerspåse som det är att öppna varje L.O.L.-leksak – VEM kommer du att få? 

Gör klart var och en av serie 1, 2 och 3 – komplettera alla klubbarna från The Glitterati och Opposites till Glam och Hip Hop. Det finns en klubb som passar varje docka och varje fan. Detta officiella stickersalbum innehåller också en Born to Sparkle-affisch som visar alla tolv glitterdockorna från samlingen, plus en utvikbar spelplan där fansen kan upptäcka sina egna överraskningar. 

Bland de 200 stickersarna finns ett antal glittriga stickers, däribland sådana som visar en överraskning när de blir varma. Missa inte baksidan av stickersarna för ännu fler roligheter: samla på de åtta dolda bokstäverna som bildar det hemliga ordet inuti ditt album och roa dig med att färglägga de andra!

TM & © MGA ENT., INC. U.S. & other countries. Used under license by Panini Group.

003668B_IT
LOL SURPRISE!

Enstaka stickers/kort för att komplettera din samling