Officiell utgåva av UEFA EURO 2020™ turneringens stickerssamling

Äntligen! Det är dags att samla! Årets turnering kommer att hållas i tolv länder som ett engångsevenemang för att fira EURO:s 60-årsjubileum.

Väntan är över och alla fotbollsfans och samlare är redo att hänge sig åt sina album som innehåller allt de behöver veta om denna mycket efterlängtade turnering.

Tack vare Panini kan du lägga händerna på det bästa av europeisk landslagsfotboll med ett otroligt 96-sidors album och samla stickers från samtliga 24 länder som deltar.
 
Lagen är indelade efter officiell kvalgrupp med fullständig statistik och analys: ett perfekt sätt för alla fans att förbereda sig för denna spännande tävling. Kolla även in de nya actionsidorna som är fulla av rafflande stickers med spelare ”i action”!

Vad kan du förvänta dig av denna samling?

* Alla de 24 landslagen som kvalificerade sig för slutspelet som kommer att hållas i sommar.

* Lag indelade efter slutspelsgrupp med fullständig statistik och analys: ett perfekt sätt att förbereda sig för denna spännande tävling.

* Uppdaterade lag och matchställ.

* Det bästa av europeisk landslagsfotboll i klassisk Paninistil. Det 11:e kapitlet i ett långvarigt förhållande mellan Panini och Europamästerskapet i fotboll som går tillbaka till 1980. Det är en tradition som t.o.m. de mest kräsna samlare och fotbollsfans gillar.

* Varje landslag representeras av en sticker med lagets logga (tryckt på Paninis holografiska originalmaterial), ett gruppfoto, 20 klassiska stickers med spelare i ett splitter nytt liggande format och tolv spelare ”i action” (inklusive sex utskurna stickers)

I siffror:-
Underantal stickers: 678
Stickersstorlek: 54 x 65 mm (större än Preview utgåvan)
Albumstorlek: 232 x 270 mm – 96 sidor plus omslag
Påsinnehåll: 5 stickers
Speciell samlarutgåva med inbundet album och låda i ett stycke
Uppdateringskit för turnering: 100–120 halvkroppsstickers i liggande format baserat på lagets slutliga laguppställningar, publicerade och utgivna vid ett senare datum.