PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2022

Upptäck samlingen

Inkörsporten till elitfotbollens värld har kommit! PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2022 är här! Alla de största mästarna i det fina spelet väntar på dig – du behöver bara hitta dem och sätta samman ditt vinnande lag!

Bygg upp din samling med Team Mates korten som är indelade efter klubb i ditt samlaralbum och de alltid lika populära Fans’ Favourites korten, otroliga International Stars, och så klart, Power korten: Titans, Magicians och Dominators! Samtliga fullmatade med fantastiska förmågor att boosta ditt lag och vinna matcher!

Och om du vill vända en match ska du skaffa Game Changers, otroligt kreativa spelare som kan ändra spelets gång på ett ögonblick! Och inte att förglömma måste-ha-korten – Top Masters och den ultimata matchvinnaren, Invincible kortet. Vad väntar du på? Öppna förpackningen och börja ditt FIFA 365 Adrenalyn XL™ äventyr!

Du älskar det. Vi skaffar det åt dig. Det bästa hos fotbollen i dina händer.

Endast av Panini.

Onlineutmaningen

Aktivera koderna som är tryckta på baksidan av samlarkorten och upptäck Adrenalyn XL™-världen. Du kan skapa ditt drömlag med PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2022 -mästarna och njuta fullt ut av din passion för fotboll och ADRENALYN XL™.