Samling med samlarkort Harry Potter ”Välkommen till Hogwarts”

Den officiella samlingen med samlarkort om Harry Potter-filmerna är här!

Missa inte den makalösa samlingen med samlarkort PANINI Harry Potter ”Välkommen till Hogwarts”, en äkta pärla för alla fans av Wizarding World!

Denna samling består av 216 samlarkort med motiv från alla filmerna om Harry Potter. Hitta alla 60 speciella samlarkort som är gjorda av alldeles speciella material: regnbågseffekt, guldeffekt och silvereffekt!

Återupplev de ikoniska scenerna med karaktärerna från filmerna om Harry. Huvudpersonerna, platserna och all kuriosa från Wizarding World…

Var gömdes de vises sten? Vem var Slytherins arvinge? Vilket magiskt föremål använde Hermione i ”Harry Potter och fången från Azkaban” för att delta i alla lektioner i trollkonster? Vad hette skolorna som deltog i Turneringen i magisk trekamp? Hur räddades Arthur Weasley från Naginis attack? Vem skapade trollformeln Sectumsempra? Hur många horrokruxer skapade Voldemort och vilka var de?

Testa dina kunskaper om alla Harry Potter-filmerna och samla alla samlarkort i samlingen Harry Potter ”Välkommen till Hogwarts” från Panini. Trollkonsten väntar på dig i butikerna och på panini.it!

Startkit: 125 kr
Stickerspåsar: 19 kr

XXL Eco blisterförpackning: 99 kr

© WIZARDING WORLD characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros.Entertainment Inc.
WB SHIELD : © & ™ WBEI. Publishing Rights © JKR. (s20)