UEFA Euro 2020™ Official Preview Sticker Collection

Den officiella och exklusiva UEFA Euro 2020™ Preview stickerssamlingen från Panini

Sport är en del av Paninis DNA och vår största inspirations- och glädjekälla. Eftersom så många av våra sportevenemang har skjutits fram erbjuder vi våra fans något att sysselsätta sig med som inkluderar hela familjen.
 
UEFA Euro 2020™ turneringen, som ursprungligen skulle gå av stapeln till sommaren, är ett av de sportevenemang som har skjutits fram. Påhejade av många av sina återkommande samlare från olika delar av världen har Panini inte övergett sina planer helt. Naturligtvis ser Panini fram emot att utveckla ett samlarprogram kring UEFA Euro 2020™ nästa sommar när turneringen drar igång igen. I väntan på detta har Panini tagit fram ett speciellt Preview stickersalbum som är tänkt att hålla stickersentusiaster sysselsatta!
 
Preview albumet är ett fullspäckat 72-sidigt fotbollsstickersalbum. Det innehåller samtliga lag som redan har kvalificerat sig och en introduktion till de 16 nationerna som väntar på att få vara med i de uppskjutna playoff-spelen.

Det finns 568 stickers att samla på som får fans och samlare att se fram med spänning mot ett av de största evenemangen i fotobollskalendern. Det finns 28 stickers som är tillägnade varje lag, inklusive 23 halvkroppsbilder av spelarna. Det finns också ett paket med specialstickers för samlare att hålla ögonen öppna efter.

Det finns ett samlarpaket där du får det officiella UEFA EURO 2020™ Preview stickersalbumet och en ask med 120 påsar inuti. Med 600 stickers i asken och en samlingsstorlek på 568 stickers är sannolikheten stor att du kan samla hela stickersalbumet med detta paket. Varje ask har en unik kod på botten av asken som ger dig upp till 50 saknade stickers GRATIS så att du kan färdigställa ditt album – exklusivt inlösbara från Panini-tjänsten Saknade stickers!