Affärssamarbete

Vad vi kan göra tillsammans

Panini S.p.A. är den största tillverkaren av samlarstickers och samlarkort i världen. Företaget tillverkar alltid produkter av hög kvalitet baserat på ett brett utbud av underhållning och sporter med fullständiga rättigheter.

Marknadsföring 

En nyckel till Panini varumärkets framgång har varit introduceringen av stickers som ett starkt marknadsföringsverktyg. Detta tack vare Paninis förmåga att kunna kundanpassa produkterna till det som stora återförsäljare av leksaker, kläder, livsmedel, drycker, sötsaker och olja samt restauranger och massmedia behöver.

Panini produkterna ger valmöjligheter såsom presentartikel inuti förpackningen, presentartikel utanpå förpackningen, giveaways, lojalitetsprogram, inlösningskuponger, rabattkuponger, direktvinster och mycket annat.

Kundanpassade produkter:

º Varumärkesloggor på album och påsar 

º Unikt extramaterial med stickers och samlarkort 

º Speciellt framtagna artiklar (affischer, bilagor o.s.v.)  

En samarbetspartner kan välja hur produkten ska användas bland följande alternativ: 

º En garanterad vinst vid varje köp  

º En slumpmässig överraskningsvinst  

º En självbetalande vinst

Tillgängliga artiklar: utskurna dekaler, självlysande dekaler, präglade dekaler, popup-dekaler, pullout-dekaler, graveringar, hologram. Tryckta på:  papper, folie, glitterpapper, PVC, tyger med textur 

Reklam 

Paninis tillväxtpolicy har bidragit till att öka distributionen som har blivit näringsgrenens mest spridda med över 3 miljoner försäljningsställen i världen. Panini stickers-/samlarkortpåse och album har visat sig vara ett perfekt reklam- och kommunikationsmedel för samarbetspartners som söker en bred kundbas. 

Varje album används i ca 10 veckor och sparas under en lång tid. Våra album trycks och säljs i tusentals kopior (200 000 till 1 200 000 eller fler). Vi erbjuder reklamplats på insidan eller utsidan av albumens omslag. Det finns inga andra annonser än de på albumets omslag.

Det breda utbudet av Panini produkter erbjuder flera olika sorters reklamplats

Reklamplatser på standardprodukt:
Reklamplatser på kundanpassad produkt:

Vad Panini kan göra för dig

º Vi kan skapa ett originellt och unikt reklamprojekt. Använda material från vårt stora arkiv och med hjälp av stickers, samlarkort och spel ge ut en samling på nytt (även i en nedkortad form) för unika reklamändamål.

º Planera ett gemensamt initiativ genom att en av våra samlingar som för tillfället finns till försäljning länkas till speciella, skräddarsydda prylar som endast kan fås tillsammans med dina produkter. 

º Vi kan också maximera användningen av dina egna marknadsföringsprodukter. 

Om du är intresserad av någon form av affärsmässigt samarbete med Panini, tveka inte att kontakta oss för att prata mer om hur ett framtida samarbete kan se ut:  

º Skicka ett e-postmeddelande till: promotion@paninigroup.com 

º Skicka ett fax  +39-59-827431 

My Panini™ B2B 

My Panini™ B2B erbjuder möjligheten att skapa kundanpassade produkter och göra unika reklamprojekt. Denna typ av tjänst riktar sig framförallt till företag som vill använda stickers, med eller utan album, som marknadsföringsverktyg i samband med konferenser, evenemang och möten.. 

Klicka här för mer information